المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

تلاش عربستان برای آرام‌کردن اوضاع در فلسطین

تلاش عربستان برای آرام‌کردن اوضاع در فلسطین وزیر امور خارجه سعودی در ادامه تلاش‌ها برای بازگرداندن اوضاع به حالت قبلی در فلسطین، با مقامات اتحادیه اروپا، آمریکا، قطر، مصر و اردن رایزنی کرده و خواستار توقف درگیری‌ها شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۸ - ۱۶ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 08
کد خبر: ۲۰۷۴۶۹

به گزارش راهبرد معاصر، «فیصل بن فرحان»، وزیر امور خارجه عربستان شب گذشته، شنبه ۸اکتبر در تماس تلفنی با مقامات آمریکا، اتحادیه اروپا و برخی از کشورهای عربی درباره تحولات نوار غزه گفت‌وگو کرد.

 

طبق گزارش خبرگزاری رسمی دولت عربستان «واس»، بن فرحان با «آنتونی بلینکن»، وزیر امور خارجه آمریکا و «جوزپ بورل»، نماینده اتحادیه اروپا در امور خارجی و سیاست امنیتی رایزنی کرد.

 

براساس این گزارش، وزیر خارجه عربستان با بلینکن و بورل درباره ضرورت تلاش در جهت توقف تشدید تنش‌ها، با تاکید بر مخالفت عربستان سعودی با هدف قرار دادن غیرنظامیان بی دفاع به هر طریق، و لزوم احترام همه طرف‌ها به قوانین بین‌المللی بشردوستانه تاکید کرده است.

 

وزیر خارجه سعودی همچنین خواستار تشدید تلاش‌ها برای آرام کردن اوضاع و جلوگیری از خشونت بیشتر در فلسطین شد.

 

بن فرحان در تماس‌های خود با «محمد بن عبدالرحمن بن جاسم آل ثانی همتای قطری»، «سامح شکری» وزیر خارجه مصر و «ایمن الصفدی» وزیر خارجه اردن، آخرین تحولات غزه و راه های افزایش اقدامات مشترک برای توقف تشدید تنش‌ها را بررسی کرد.

 

روز گذشته وزارت خارجه عربستان با صدور بیانیه‌ای خواستار توقف فوری تنش‌ها بین طرف‌های فلسطینی و اسرائیلی، و همچنین حفاظت از غیرنظامیان و خویشتن‌داری طرفین شده بود‌.

 

جنبش مقاومت اسلامی حماس، صبح روز گذشته، شنبه ۷ اکتبر اراضی اشغالی از جمله تل‌آویو، اشدود و عسقلان را با صدها موشک و راکت هدف حمله قرار داد. همزمان با این حمله، نیروهای حماس به شهرک‌های صهیونیستی اطراف نوار غزه نفوذ کردند و چند نظامی صهیونیست را اسیر کردند و مناطقی را تحت کنترل خود درآوردند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار