درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر 

تلاش عربستان برای آرام‌کردن اوضاع در فلسطین

تلاش عربستان برای آرام‌کردن اوضاع در فلسطین وزیر امور خارجه سعودی در ادامه تلاش‌ها برای بازگرداندن اوضاع به حالت قبلی در فلسطین، با مقامات اتحادیه اروپا، آمریکا، قطر، مصر و اردن رایزنی کرده و خواستار توقف درگیری‌ها شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۸ - ۱۶ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 08
کد خبر: ۲۰۷۴۶۹

به گزارش راهبرد معاصر، «فیصل بن فرحان»، وزیر امور خارجه عربستان شب گذشته، شنبه ۸اکتبر در تماس تلفنی با مقامات آمریکا، اتحادیه اروپا و برخی از کشورهای عربی درباره تحولات نوار غزه گفت‌وگو کرد.

 

طبق گزارش خبرگزاری رسمی دولت عربستان «واس»، بن فرحان با «آنتونی بلینکن»، وزیر امور خارجه آمریکا و «جوزپ بورل»، نماینده اتحادیه اروپا در امور خارجی و سیاست امنیتی رایزنی کرد.

 

براساس این گزارش، وزیر خارجه عربستان با بلینکن و بورل درباره ضرورت تلاش در جهت توقف تشدید تنش‌ها، با تاکید بر مخالفت عربستان سعودی با هدف قرار دادن غیرنظامیان بی دفاع به هر طریق، و لزوم احترام همه طرف‌ها به قوانین بین‌المللی بشردوستانه تاکید کرده است.

 

وزیر خارجه سعودی همچنین خواستار تشدید تلاش‌ها برای آرام کردن اوضاع و جلوگیری از خشونت بیشتر در فلسطین شد.

 

بن فرحان در تماس‌های خود با «محمد بن عبدالرحمن بن جاسم آل ثانی همتای قطری»، «سامح شکری» وزیر خارجه مصر و «ایمن الصفدی» وزیر خارجه اردن، آخرین تحولات غزه و راه های افزایش اقدامات مشترک برای توقف تشدید تنش‌ها را بررسی کرد.

 

روز گذشته وزارت خارجه عربستان با صدور بیانیه‌ای خواستار توقف فوری تنش‌ها بین طرف‌های فلسطینی و اسرائیلی، و همچنین حفاظت از غیرنظامیان و خویشتن‌داری طرفین شده بود‌.

 

جنبش مقاومت اسلامی حماس، صبح روز گذشته، شنبه ۷ اکتبر اراضی اشغالی از جمله تل‌آویو، اشدود و عسقلان را با صدها موشک و راکت هدف حمله قرار داد. همزمان با این حمله، نیروهای حماس به شهرک‌های صهیونیستی اطراف نوار غزه نفوذ کردند و چند نظامی صهیونیست را اسیر کردند و مناطقی را تحت کنترل خود درآوردند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار